Professionel ledelse

Det kræver en professionel og dygtig ledelse at drive din virksomhed kompetent og visionært. Virksomheden skal derfor ledes af folk med kompetencer, der matcher din virksomheds behov i dag, og som kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.

Hos Erhvervsrådet kan du få sparring på fx

  • check Etablering af en professionel bestyrelse og kortlægning af bestyrelseskompetencer, så du får den optimale sammensætning i din bestyrelse. Vi kan også hjælpe dig med at få kontakt til egnede bestyrelseskandidater, ligesom vi kan give dig indspark til, hvordan du løbende professionaliserer din bestyrelse.
  • check Udvikling af dig og din organisation, så du sikrer, at I følger med tiden, forstår nye trends, er på forkant med udviklingen og hele tiden er klædt på med den rette viden, som er nødvendig for din virksomheds konkurrenceevne.
  • check Strategi og fastlæggelse af den langsigtede plan for at nå jeres forretningsmål. Vi hjælper dig med at sikre en rød tråd med klart definerede mål, der er både ambitiøse og realistiske i forhold til din organisations formåen.

Erhvervsrådet holder sig løbende ajour med diverse ordninger, som kan komme i spil i din virksomhed. Vi hjælper dig, så du hurtigere kan komme videre med at udvikle din virksomhed.


phone Ring til Anja

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

phone 2427 0843

email E-mail

Anja Harbo Voller

phone Ring til Tino

Tino Randorf

Virksomheds- og iværksætterkonsulent

phone 4017 3901

email E-mail

Tino Randorf