Professionel ledelse

Det kræver en professionel og dygtig ledelse at drive din virksomhed kompetent og visionært. Virksomheden skal derfor ledes af folk med kompetencer, der matcher din virksomheds behov i dag, og som kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.

Hos Erhvervsrådet kan du få sparring på fx

  • check Etablering af en professionel bestyrelse og kortlægning af bestyrelseskompetencer, så du får den optimale sammensætning i din bestyrelse. Vi kan også hjælpe dig med at få kontakt til egnede bestyrelseskandidater, ligesom vi kan give dig indspark til, hvordan du løbende professionaliserer din bestyrelse.
  • check Udvikling af dig og din organisation, så du sikrer, at I følger med tiden, forstår nye trends, er på forkant med udviklingen og hele tiden er klædt på med den rette viden, som er nødvendig for din virksomheds konkurrenceevne.
  • check Strategi og fastlæggelse af den langsigtede plan for at nå jeres forretningsmål. Vi hjælper dig med at sikre en rød tråd med klart definerede mål, der er både ambitiøse og realistiske i forhold til din organisations formåen.

Erhvervsrådet holder sig løbende ajour med diverse ordninger, som kan komme i spil i din virksomhed. Vi hjælper dig, så du hurtigere kan komme videre med at udvikle din virksomhed.


phone Ring til Flemming

Flemming M. Sørensen

Virksomhedskonsulent

phone 9626 1123

smartphone 2129 4616

email E-mail

Flemming M. Sørensen

Eller...

Leder du efter en anden? Har du en fast kontakt, eller mangler du overblik?

Se medarbejdere