Virksomhedens abegrotte – konflikter og kommunikation i virksomheden

Torsdag den 1. september 2022 kl. 16.15 - 19.30  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

I en virksomhed er mange små abeflokke samlet i et bur – og alle med en forskellig kultur formet af uddannelse og personlig baggrund. Flokkene taler derfor ikke samme sprog, og selvom de har brug for hinanden for at rykke fremad, så har de ofte svært ved at håndtere hinandens forskellighed.

Dem ovre på lageret er jo snotdumme, IT-folk gør alting så indviklet, ledelsen er smalsporede og uden visioner, ejerne fatter ikke den nye virkelighed og bogholderiets nidkære administratorer og bestyrelsen med tal-fetish kommer kun for madens skyld. Alle i en afdeling er altid enige om, at uden deres flok, ville virksomheden gå ned.
For at vækste og dyrke ja-hat, må de forskellige flokke (både medarbejdere og ledere) forstå at arbejde i samlet flok.

Jeppe Søe fortæller i dette foredrag om menneskets naturlige position til andre artsfæller og beskriver humoristisk det abebur, som alle medarbejdere vil kunne genkende – og den fælleskultur, som vi febrilsk har forsøgt at skabe, uden det store held.

Foredraget gør konflikter til noget naturligt og gør ofte den efterfølgende konflikthåndtering unødvendig. Det handler om at finde sin rolle, udfylde den – og acceptere de andre aber i grotten, selvom de er fulde onkler eller sorte får.

Jeppe Søe er uddannet journalist og kendt som studievært fra Tv2 og Tv3. I dag er han mediekritiker, blogger, kommentator, rådgiver og foredragsholder – samt chefredaktør på [et cetera] magazine og bestyrelsesmedlem for efterskoleforeningen.

Til arrangementet vil du også opleve faciliteret networking, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og komme tættere på de øvrige medlemmer i KEY Networking. Vi slutter aftenen med en hyggelig middag og uformelt samvær og netværk.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 25. august 2022. Ved spørgsmål til netværksmødet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Husk at du til denne aften har mulighed at invitere en gæst med, som du mener kan have glæde af netværket. Prisen for dette er kr. 595,- ex moms pr. person.

Tilmeld din gæst

Disruption - Vil det forstyrre mig?