Skab forandringer med adfærdsdesign

Onsdag den 2. februar 2022 kl. 08.00 - 10.00  •  Innovatorium •  Birk Centerpark 40  •  7400 Herning

Ledelsens og medarbejdernes adfærd er afgørende for, om man lykkes med sin strategi, sin forandringsproces og for, at man generelt har en velfungerende organisation.  Det lyder enkelt, men adfærd omfatter de psykologiske, fysiske og sociale faktorer, der påvirker menneskers beslutninger, og uanset, om vi er klar over det eller ej, arbejder vi allesammen i ‘påvirkningsbranchen’. Vi søger hele tiden at påvirke andre mennesker - hvad end det handler om at få vores børn til at spise flere grøntsager, at få chefen med på den gode idé, at forhandle en god aftale på plads eller at få medarbejderne til at udvise den ønskede adfærd. Vi påvirker andre og påvirkes selv hele tiden. 

Adfærdsdesign gør op med den klassiske idé om “det rationelle menneske”, der er i stand til at træffe optimale og fornuftige beslutninger baseret på rationelle, grundige overvejelser - og kigger i stedet på, hvordan indsigter i den menneskelige psykologi, hjerneforskning og behavioristisk økonomi kan bidrage til at skabe nye løsninger, der virker i den virkelige verden med virkelige mennesker. 

På netværksmødet den 2. februar ridser vi lidt i lakken på adfærdsdesign, når Louise fra Shining Eyes giver os et indblik i, hvordan vi med enkle greb kan påvirke helt almindelige, glemsomme mennesker, der kører på spareprogram, så de bidrager til løsningen af jeres organisatoriske udfordringer og ønskede forandringer. Vel at mærke uden at gå på kompromis med etik og moral. 

Louise har gennem mere end 20 år arbejdet med udvikling og forandring i både små og store organisationer. Hun har særligt sin baggrund i neurovidenskaben, men har også været involveret i studier omkring beslutningstagning og adfærdsdesign på Harvard University.

På netværksmødet vil hun med humor og en involvering give os indsigt i de snublesten, vi med fordel kan drible elegant udenom, når vi gerne vil skabe forandringer - og vi får tips og tricks til at komme i gang med adfærdsdesign i hverdagen.  

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 27. januar 2022. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?