Fra stærk iværksættervirksomhed til solid vækstorganisation

Onsdag den 12. oktober 2022 kl. 16.45 - 19.00  •  IT Relation •  Dalgas Plads 7  •  7400 Herning

Kom og hør den spændende iværksætterhistorie om IT-virksomheden IT Relation, som blev etableret tilbage i 2003 af Henrik Kastbjerg. Virksomheden arbejder med outsourcing af en bred pallette af IT-ydelser primært til kunder i SMB-segmentet og har stor fokus på, at virksomhedens unikke ”No Problem”-kultur og tilgang gør en forskel hos kunderne, store som små. Dialog og samarbejde samt forståelse for og udvikling af kundernes forretning er noget, der vægtes meget højt.

Internt hos IT Relation har uddannelse, netværk og medarbejdertrivsel særdeles stor betydning. Dagligt arbejder virksomheden på at udleve og udbrede kendskabet til de interne værdier, ligesom der eksternt også udføres en lang række marketing og employer branding aktiviteter. Sund og inspirerende kost i kantinerne + sociale aktiviteter initieret både af lokale personaleforeninger og IT Relation har også stort fokus. Siden juni 2018 har den tech-baserede kapitalfond Hg været en stærk forretningspartner for IT Relation. Samarbejdet bringer IT Relation i selskab med lignende andre europæiske virksomheder til stor inspiration for den daglige udvikling.

I løbet af de seneste år har IT Relation netop markeret sig som frontløber inden for konsolidering af branchen, og i dag tæller IT Relation +700 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Filippinerne og Tjekkiet. Midt på året i 2021 lancerede virksomheden den nye brand identitet og gruppestruktur itm8, som favner i alt 10 unikke og selvstændige selskaber, herunder også IT Relation. Selskaberne har hver deres selvstændige ledelse, men der er stor fokus på samarbejde på tværs samt udnyttelse af synergier, shared services mv.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 6. oktober 2022. Ved spørgsmål til arrangementet, venligst kontakt Susanne Karstensen på key@erhvervsraadet.dk eller på tlf. 20 64 85 40.

Disruption - Vil det forstyrre mig?

Tilmeld dig her