Bestyrelsesambitioner - din vej ind i bestyrelsen

BESTYRELSE

Bestyrelsesambitioner - din vej ind i bestyrelsen

tirsdag d. 17. september 2024
16:00 - 18.00

Tilmeldingsfrist:
fredag d. 13. september 2024 12:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Kom til fyraftensmøde, hvor du kan blive klogere på hvordan du kan gøre dine bestyrelsesambitioner til virkelighed eller udvikle dig som bestyrelsesmedlem.

Karina Boldsen, der er CEO og Founder af AROS BOARD, deler ud af viden og egen erfaring fra sine mange år med professionelt bestyrelsesarbejde og hjælper dig med at afdække de spidskompetencer, du skal bringe i spil i bestyrelseslokalet, så du er klar til næste skridt på din bestyrelsesrejse.

Du vil få en indføring i hvad det kræver at arbejde for en bestyrelse samt et blik ned i det professionelle bestyrelsesmedlems værktøjskasse.

Vi kommer til at drøfte dine ambitioner og bestyrelsesmuligheder, og så vil du blive klogere på om en bestyrelsesuddannelse er det der skal til, for at klæde dig på til bestyrelsesarbejde samt om det kan være springbrættet til den første bestyrelsespost.

Vær obs på der er plads til max 2 deltagere pr. virksomhed.


 

Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her 


Tilmeld dig her

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller