Værktøjskursus: Sæt retning for din virksomhed i en travl hverdag

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Sæt retning for din virksomhed i en travl hverdag

torsdag d. 29. august 2024
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 26. august 2024 10:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Føler du ofte at du er begravet i daglig drift og ikke får stoppet op og lavet den langsigtede plan?

Som ejerleder eller ansvarlig for en virksomhed møder du sikkert begreber som vision, mission, SWOT, strategi og ”Must Win Battles”. Hvis du ikke selv efterspørger det, så er det banken, medarbejderne, interesserede investorer eller måske bestyrelsen, hvis du har en sådan.

På dette værktøjskursus vil vi arbejde med begreberne omkring strategi og med metoder til, hvordan du kan kigge på din organisation med strategibriller. Vi kommer til at analysere din virksomhedens NU-situation, etablere ambitioner for fremtiden og udarbejdelse af konkrete strategier, der skal skabe de næste udviklingstrin.

Christian Alstrup, indehaver af alstrup vision, vil styre os igennem værktøjskurset. Christian er ledelsescoach og arbejder til dagligt med strategi-, organisations- og ledelsesudvikling i små- og mellemstore virksomheder.

Vær obs på der er plads til max 2 deltagere pr. virksomhed.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Anja Harbo Voller

Chefkonsulent

Tel: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller