Iværksætterkursus 2024

Iværksætterkursus

Iværksætterkursus 2024

torsdag d. 05. september 2024
17:00 - 21.00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 03. september 2024 12:00

Gratis, men kræver tilmelding. No-show fee på kr. 375,- inkl. moms

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Denmark

Kickstart din iværksætterrejse i dag!

Sparring, ny viden, rådgivning og netværk er gode ingredienser til opstart af ny virksomhed. Det får du over 4 mødegange på Erhvervsrådets iværksætterkursus, der starter torsdag den 5. september.

Her er er hvorfor du skal med:

  • looks_one Arbejd på din forretningside: Du kommer til at høre om hvordan du arbejder med forretningsmodeller - og arbejde med den i workshoppen.
  • looks_two Lær at sælge dit produkt: Med pitchtræningen kommer du til at arbejde med hvordan du bedst sælger dit produkt til potentielle kunder og mulige investorer.
  • looks_3 Netværk: Mød andre lokale iværksættere. Et stærkt netværk er nøglen til inspiration, samarbejde og støtte. Del erfaringer og lær af andre, der også er på iværksætterrejsen.
  • looks_4 Det du SKAL vide: Et iværksætterkursus udruster dig med konkrete redskaber til at tackle udfordringerne ved opstart. Fra budgetter, forsikringer, jura og A-kasse til markedsføring - du får konkrete værktøjer til at navigere i iværksætterlivet.
  • looks_5 Prisen: Kurset er gratis og koster kun din tilmelding.

Skal du med?

Hvor og hvornår: 4 torsdage - 5/9, 12/9, 19/9 og 26/9

Pris: Gratis, men kræver tilmelding. Ved udeblivelse uden afbud senest 2 hverdage før, opkræves et no-show gebyr på kr. 375,-


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Michele Lykke

Iværksætterkonsulent

Tel: 3042 4962

Mail: ml@erhvervsraadet.dk

Michele Lykke