Det er ikke længere muligt at søge denne stilling, da ansøgningsfristen er overskredet.

Iværksætterkonsulent søges

Drømmer du om at hjælpe iværksættere med at realisere deres drømme? Så har vi jobbet til dig

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande søger iværksætterkonsulent, der er klar på at gøre en forskel for andre.

Erhvervsrådets iværksætterindsats er finansieret af Herning og Ikast-Brande Kommuner, og vi leder efter vores næste kollega, som vil finde det interessant og givende at understøtte opstarten af nye virksomheder i et af Danmarks mest erhvervsvenlige områder.

Vi er på udkig efter dig, der er klar til at bruge dig selv og vores fælles netværk til at hjælpe nye iværksættere i vores område godt i gang. Du vil få ansvaret for Erhvervsrådets iværksætterindsats, som er den lokale indgang til en succesfuld virksomhedsstart.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • At vejlede iværksættere på individuelle møder, hvor I tager udgangspunkt i den enkeltes situation, udfordringer og muligheder.
     
  • At afholde iværksætterkurser, hvor lokale rådgivere underviser i bl.a. salg, jura og regnskab.  
     
  • At planlægge og afvikle et stort årligt iværksætterevent samt andre mere fokuserede events eller forløb, som kan inspirere og kompetenceudvikle iværksættere.
     
  • Samarbejde og dyrke netværk med relevante aktører, som kan fremme iværksætteri i vores område

Din baggrund kan være mangeartet. Du ved en del om virksomhedsopstart. Men du kender også dine begrænsninger og sørger for at være tæt på dem, der ved det, du ikke ved. Vi leder først og fremmest efter en person med et stærkt drive, som brænder for iværksætteri og som har de faglige kompetencer og menneskelige egenskaber til at hjælpe nye virksomheder godt på vej. Du har et godt servicegen og er nysgerrig på trends og tendenser. Du er nærværende, empatisk og tillidsvækkende i mødet med iværksættere og samarbejdspartnere.

I jobbet som iværksætterkonsulent skal du hver dag tale med nye iværksættere. Og en evne til hurtigt at gennemskue forretningen, stille de rigtige spørgsmål og give effektiv vejledning ved f.eks. at henvise til andre relevante aktører er afgørende for, at vi kan nå at hjælpe alle iværksættere.

Med en coachende tilgang evner du at favne og udvikle alle iværksættere – uanset om det er en nystartet håndværker, en selvstændig terapeut, en robotvirksomhed eller en softwareudvikler.

Du bliver en del af en organisation, hvor vi har fokus på høj faglighed og på at være en proaktiv og professionel samarbejdspartner, som er sat i verden for at hjælpe virksomheder og iværksættere.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du hurtigt vil mærke et stærkt sammenhold med dine 11 kollegaer. Vi tager os tid til både at hjælpe hinanden og grine med hinanden.

Du vil få en udpræget grad af frihed til at tilrettelægge opgaveløsningen, og skal være indstillet på ca. en gang om ugen også at mødes med iværksættere eller afholde kursus uden for almindelig arbejdstid. Du vil få din daglige base på Erhvervsrådets kontor i Innovatorium, hvor du bliver en del af et inspirerende miljø med høj energi og skabertrang.

Vi har en aktiv personaleforening, en god pensions- og sundhedsordning og tilbyder løbende relevant kompetenceudvikling. Stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men vi modtager også gerne din ansøgning, hvis du ønsker deltid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anja Harbo Voller på 24 27 08 43.

Ansøgningen skal sendes til sk@erhvervsraadet.dk senest d. 18. maj 2023.
Tiltrædelse, når du er klar.

Om Erhvervsrådet

Erhvervsrådets Herning & Ikast-Brande er virksomhedernes forening og interesseorganisation med mere end 700 lokale medlemsvirksomheder. Vi er områdets største erhvervsnetværk og fungerer som samlingssted for virksomhederne for ny viden, inspiration og stærke relationer. Derudover leverer vi lokal erhvervsservice og tilbyder både etablerede virksomheder og iværksættere vejledning og sparring, så vi sammen kan skabe vækst og udvikling i vores område.

Du kan læse mere om Erhvervsrådet på www.erhvervsraadet.dk.

Download jobopslaget her