Take-back systemer og cirkularitet i værdikæden

GRØN OMSTILLING

Take-back systemer og cirkularitet i værdikæden

torsdag d. 06. juni 2024
Forløb over 4 måneder

Tilmeldingsfrist:
fredag d. 31. maj 2024 10:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

3 gratis workshops om take-back systemer og cirkularitet i værdikæden

Overvejer I i din virksomhed hvordan I kan komme i gang med take-back systemer eller øget cirkularitet i jeres værdikæde? Så kan dette forløb være noget for jer.

I får viden om det digitale produkt pas, dataindsamling, de lovmæssige aspekter og meget mere. Derudover får I vejledning til, hvordan I rent praktisk kan arbejde med data om produkter i forbindelse med take-back.

Forløbet består af 3 heldags workshops i en periode på ca. 4 måneder og så vil der være hjemmeopgaver mellem møderne. Tilmelding inkluderer alle tre møder og deltagelse er gratis for små og mellemstore virksomheder.* Forløbet kaldes en innovationsgruppe og vi forventer, at mellem 10 og 15 virksomheder deltager i gruppen.

Inden første workshop afholdes et individuelt møde, hvor der gennemføres et digitaliseringstjek, som der kan tages udgangspunkt i forbindelse med forløbet. Udover dette og fælles workshops er der også mulighed for individuelle møder, hvor I kan få sparring i forhold til jeres egne produkter og strategier.

I den første workshop den 6. juni gennemgår og diskuteres relevante lovmæssige perspektiver og kommende direktiver præsenteres. Der vil være fokus på det digitale produktpas samt indsamling af relevante data.

I anden workshop den 21. august dykker vi videre ned i behovet for dataindsamling i forbindelse med det digitale produktpas. De deltagende virksomheder undersøger efterfølgende hvilke typer af dataopsamling, der er relevante for dem.

På den tredje workshop den 25. september præsenteres resultaterne fra workshop 1 og 2 og deltagerne deler erfaringer. Derudover gives der inspiration til videre arbejde med cirkulær økonomi, take back, og dataindsamling. Endelig vil forskellige relevante tilskudsprogrammer blive præsenteret.

Forløbet er udviklet i TechCircle regi af FORCE Technology i et samarbejde med Erhvervshus Midtjylland og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande.

Er du interesseret i at høre mere, kan du udfylde formularen og blive kontaktet.

*For SMV-virksomheder under 250 ansatte.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Take-back systemer og cirkularitet i værdikæden

Hør mere

Kontakt

Christian Bach Søndergaard

Virksomhedskonsulent

Tel: 2512 2111

Mail: cbs@erhvervsraadet.dk

Christian Bach Søndergaard