Værktøjskursus: Sælg med målrettet kommunikation

VÆRKTØJSKURSUS

Værktøjskursus: Sælg med målrettet kommunikation

torsdag d. 30. maj 2024
08:00 - 11:00

Tilmeldingsfrist:
mandag d. 27. maj 2024 10:00

Gratis for erhvervsrådets medlemmer/ Kr. 895 for ikke-medlemmer

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Hvem er dine kunder – og hvordan når du dem bedst?

Når en kunde vælger at købe, er 90% af beslutningen baseret på ubevidste, gode fornemmelser. De sidste 10% handler om bevidste argumenter som pris, kvalitet, produktudvalg og levering. Du kan øge salget ved at arbejde med de 90%.

På dette værktøjskursus lærer du om, hvordan du kan bruge segmenteringsværktøjet Emotionelle Kundetyper® i din kommunikations- og markedsføringsstrategi.

Du præsenteres for fire forskellige kundetyper, som hver især har særlige præferencer, når de skal vælge, om de vil købe noget. Med denne viden bliver det lettere at træffe valg omkring kommunikation og markedsføring, fordi værktøjet giver dig konkrete og lavpraktiske anvisninger, som er relevante for både B2B og B2C.

Du lærer om den kommunikation og markedsføring, der passer til lige netop din kundetype og får indsigt i, hvordan du synliggør din virksomhed over for den målgruppe, du gerne vil nå.

Vi ser på:

  • Strategiens betydning for at skabe resultater med kommunikation
  • Købsmotivation og segmenteringsværktøjet Emotionelle Kundetyper®
  • Hvordan du bedst når ud til de fire kundetyper
  • Dine egne præferencer – og deres betydning for virksomhedens kommunikation

Værktøjskurset afholdes af kommunikationsrådgiver Birgitte Iversen fra www.retning.dk, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at lægge strategi for kommunikation og markedsføring. Hun er uddannet i journalistik og kommunikation og desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper®

Vær obs på der er plads til max 2 deltagere pr. virksomhed.


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Tilmeld dig her

Kontakt

Michele Lykke

Iværksætterkonsulent

Tel: 3042 4962

Mail: ml@erhvervsraadet.dk

Michele Lykke